måndag 26 april 2010

GPS-spår

Nu finns vår resväg från Kiel, Tyskland till Oostakker, Belgien på bloggen.

Idag har vi tänkt att åka till den historiska staden Brugge, en tur på 5 mil. Kanske stannar vi ett par dagar där också för att vänta på några delar till motorcykelarna.

söndag 25 april 2010

Nu är de första bilderna/kommentarer uppladdade

Efter 3 kördagar har vi kommit till Gent i Belgien. Vi har ställt in våra GPS:er på att föredra småvägar och det finns massor med sådana. Inte undra på att vi inte kommit längre än 20-30 mil om dagen trots att vi faktiskt kört ganska många timmar. Att komma igång på morgonen har inte varit särskilt högprioriterat och så skall man hinna med att brassa käk och kolla på intressanta saker.

Det var ganska kallt i början men nu är det riktigt varmt. 23 grader och sol känns nästan som svensk sommar. Kolla in våra foto och kommentarer så får du mer detaljer.

onsdag 21 april 2010

Nu åker vi om 2 timmar

Efter mycket fixande och donande med alla grejer så är vi klara att komma iväg. Kielfärjan lämnar Göteborg kl 19 och är framme kl 9 imorgon bitti. Sedan börjar det.... vi tänker oss att ta på oss två dagar ner till Gent i Belgien. Va göttt...

torsdag 15 april 2010

När åker ni egentligen?

är en fråga som många ställt den senaste tiden. Svaret har kanske inte riktigt blivit helt uttömmande - vi får se, när vi blir klara har svaret blivit för det mesta.

Just nu så ser det ut som det blir nästa vecka någon gång, sådär måndag, tisdag... kanske. Inte skulle det kännas kul att börja i ösregn så det blir att kollar in väderprognoserna ... och ni skall åka till Afrika... tänker du kanske nu... OK OK... Man får starta mjukt, tids nog kommer det att bli lite tyngre och en jäkla massa vatten som skall ner på samma gång. Säkert så kommer vi att skratta lite åt detta den dag som vi är fullständigt utpumpade, hungriga, trötta och sitter fast med motorcykeln i ett lerhål med vattan upp till bensintanken.

Men först skall vi möta våren genom Europa. Det känns helt underbart att det snart är på riktigt. Skall bara fixa lite grejer först...