söndag 13 december 2009

Det kallas resfeber

Någon gång för två år sedan föddes tanken att förverkliga drömmen att köra motorcykel genom Afrika. Då kändes det väldigt långt fram, nästan overkligt långt fram i tiden. Nu däremot börjar fjärilarna komma. Snart är julen här och 2010 börjar, sedan är det bara drygt tre månader kvar. Det är rimligt att vara klar en månad i förväg så egentligen är det bara två månader kvar. Helt klart behöver vi beställa och tillverka olika grejer, vi skall testa dem och bestämma om de skall tas med på resan. Leveranstider varierar, 2-3 veckor kan det ta att få fram prylar om leverantören har dem på lager, annars så lär det ta 2-3 veckor till. M. a. o. är det bara en månad kvar på riktigt. Allt annat i livet måste också fungera - där rök sista månaden. Hjälp...fasen va kul... det är på riktigt.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Hej Karl-Axel och Rolf!
Halva resan är ju att planera och drömma om spännande resmål och människor. Hoppas att ni skriver i bloggen när era äventyr startar! Jag kommer att följa det med spänning, kommer själv att göra en tur ner till kontinenten Afrika inom en snar framtid men behöver reskamrat. Planerar att komma iväg 2011, go tur på er grabbar!
//Ulf Tiderman

Anonym sa...

Hej på er!
Halkade in på er blogg av en slump, har själv en tenerè -08. Ska verkligen bli kul att följa er resa,och hur hojarna fungerar på en sådan extrem tur!
Har kollat på long way down xantal gånger och den är imponerande, men en barnlek med eran då ni är helt själv försörjande!

Lycka till!
Micke//Jönköping

Frida sa...

Ja, NU börjar det på riktigt!! inte långt kvar... hur ska mamma klara sig själv så länge??