torsdag 8 juli 2010

Malis konsul i Stockholm...

...ger 100% bra service. Vi får kontakt med Allan då han är på Danderyds sjukhus, han lovade att så fort han är klar på sjukhuset så åker han till posten och kollar om våra handlingar ändå trots allt inte ligger där. Några timmar senare så får vi reda på att han hade handlingarna i sin hand och att han är klar med våra ansökningar. När Allan dessutom säger att han skickar passen med vändande post så var lyckan fullständig. Tack Allan, vi kommer alltid att komma ihåg dig. Det känns nu extra roligt att besöka Mali.

Då man kollar på postens internet-sida så skall försändelsen fortfarande vara någonstans mellan Landvetter och Göteborg. Den enda förklaringen vi kan komma på är att rek.nr på försändelsen blivit oläslig. Detta skulle kunna vara anledningen till varför postens scanning uteblivit två gånger i följd. Vi får se vad posten kommer fram till i sin utredning.

1 kommentar:

Unknown sa...

Låter härligt med svensk sommar, men ojoj har ni fått tag på passen ännu!!?? Jag säger som dig Kalle, bäst av allt - om ett tag kommer ni bara komma ihåg de roliga stunderna! Lycka till