tisdag 18 maj 2010

Annat trafikbeteende...

...än vad vi är vana vid. Det är säkert ungefär samma regler som i Sverige men tillämpningen är klart annorlunda. Här gäller det att vara tydlig i sitt betende och då funkar det riktigt bra, tvekar man så kan det gå hur som helst.

Vi har kommit till Marakech i Marocko och vi känner oss ganska bekväma med den nya körtekniken. Det gäller dock att alltid komma ihåg att störst går först!! Det var riktigt kul att bara ta riktning in mot den centrala stora moskén. Vi hittade ett perfekt ställe ca 100 m från "the big squqre" där allt händer. Hotell för oss och för motorcyklarna är helt kanon så det har varit ganska avslappnade dagar.

Planen är att i morgon ta rikting upp i Atlasbergen... hurra, hurra för bamsefar som är så snäll och rar. Än så länge har allt gått utan något större missöde.

Nya bilder och GPS-spår är uppladdade.

6 kommentarer:

Anonym sa...

Hoppas att ni har det bra, vi har sommar idag i allafall. Tycker ni inta att det är skönt med kulturkrockar,ta det lungt och lämna star städerna som sagt vill jag se lite bra bilder från Atlasbergen AKTA er för hundarna
ta de lungt Mats

Unknown sa...

Äntligen i Afrika! Lycka till och kör försiktigt.

Johanna sa...

Ja akta er för de Afrikanska hundarna, de ska vara farliga har jag hört:-) Åtminstone de i Lusaka men det e ju en bit dit....

Härligt att höra att det går så bra för er. Fortsätt så.

Ta det lugnt, kör försiktigt och ha det gött som fasen.

Kram Johanna

Johanna sa...

Hej igen. Var precis inne och kollade på bilderna. Fasen va häftigt det ser ut, blir så avis.

Kram Johanna

Anonym sa...

Hej!

Imponerande!!!! Fast det där med ormar verkar slingrigt. Ligger snön i Atlasbergen, eller har Ni kört förbi där nu?

Gunnar E

Jessica sa...

Hej! Gott att höra att ni ahr det bra! Hörde av pappa att det var kanongod mat också. Det är hju aldrig fel... Här hemma är allt bra. Varmt och skönt. Vi har satt potatis och lörsbärsträden blommar.
Ha det nu så gott och var rädda om er. Jag håller med föregående skribenter... akta er för hundar! De är säkert mer opålitliga än ormarna. Kram kram!