torsdag 6 maj 2010

Kör vi åt rätt håll?

Ju längre vi kör desto kallare blir det. Kan man lita på GPS:erna? I vad vi trodde var Frankrike så var det 23-25 grader varmt, nu är der 4-5 grader!

OM GPS:en har rätt så är vi några mil norr om Madrid. De sista milen blev det i ärlighetens namn varmare men vi fryser inifrån. I morgon så skall vi börja med att åka tillbaka några mil norrut pga att vi fått tips om några fantastiska bergsvägar som vi bara inte får missa. Sedan bär det av längre söderut mot Sevilla.

Det står nu 4-1 till Rolf. Kalle upptäckte igår att registreringsbeviset låg hemma i Sverige så det räknas väl som två mål. Genom den väl fungerande staben hemma så lär det ordna sig utan någon större fördröjing men lite surt var det att leta, leta och åter leta genom hela packningen in i minsta detalj. Genom det vi nu fixat i Madrid och de grejer vi får i Sevilla så är det ordning på det mesta och det känns som vi är mogna för Afrika om någon vecka eller två.

Bilder och GPS-spår är uppdaterade.

6 kommentarer:

Unknown sa...

Hej!
Vi har följt eran blogg på väg ner i Europa, kul att se kort och läsa om resan... Vi har själva tankar och planerar så smått att ev. resa ner till Afrika år 2011. Det ska bli kul att följa eran resa och vi kan säkert ta upp lite tips och idéer som ni skriver. Lycka till!
Tony & Annette

Johanna sa...

Haj haj på er i Spanien. Va härliga bilder ni lagt upp, väldigt kul att se vad ni har för er. Här i den svenska landet har vi det bra. Stockholmarna får snart finbesök av ett par vilda Orustbor så då kan vi kanske få en öl istället för Fanta. Det blir sköj.

Nu får ni se till att åka till Afrika så ni kommer hem nån gång:-)Vi har påbörjat båtgrejning så snart blir det kanske åka av med den... Ha det himla bra, njut av resan och kör försiktigt.

Stora kramar från Viktor och Johanna

Mats Petersson sa...

friskt vågat gubbar.Stå på så vi får lite intressanta bilder & stories från både fez & rabatt(om ni hittar ut ur dessa städer hihihi)Ser även fram emot fina vyer från Atlasbergen.Det lär finnas vild hundar i bergen som inte är att leka med. Se nu till att träffa många intressanta mäniskor & se många fina grejer Mats

Jessica sa...

Hej, vilken jättehäftig resa ni verkar gett er in på! Trist att vädret är lite omvänt dock. Men det är ungefär samma väder som i Sverige då, ni har inte kommit till kallare breddgrader iaf. Det hade ju varit förargligt! Hoppas nu resan fortsätter bra, och att GPSen fortsätter att visa rätt!

john sa...

Snart dax att spärra orten och anmäla dig "försvunnen" farsan....

:)

Unknown sa...

Heja!!
Bra jobbat, so far!

Hälsningar
Tina fd "Kungsblomma"
www.tinasjostedt.com