fredag 17 september 2010

Lurade...

Då vi köpte motorcykelförsäkringen vid gränsövergången Mauretanien/Senegal fick vi betala 55 euro för 1 månad och motorcykel. Igår gick vi till samma försäkringsbolag i Dakar och köpte 3 månader och då fick vi betala 20 euro per motorcykel.

Gränsövergången Mauretanien/Senegal vid Rosso är korrupt i många avseende. Den enda möjligheten till bättre förhandlingsläge hade varit om vi redan då känt till vad det egentligen skulle kostat men troligtvis hade vi ändå fått betala en hel del extra. Rosso förtjänar sitt rykte…

Vi fick reda på att försäkringen gäller för Mali, Burkina Faso, Togo, Benin, Kamerun, Gabon och Kongo men inte för Ghana och Nigeria. Något bättre än väntat...

2 kommentarer:

Jessica sa...

Ja ja, men det var ju positivt att försäkringen gäller i flera länder iallafall...Här hemma tittar Andreas och MArtin på hockey (elitseriepremiär, Timrå-Frölunda) och jag roar mig med er blogg. Bra mycket roligare! Kör försiktigt! Kram!!!

Gunsan sa...

Så kan det gå..det kan vara svårt att veta när man blir lite "blåst"..huvudsaken är ju iaf att försäkringen fungerar, priset i detta läget kommer kanske i andra hand. Jag är i Stockholm nu hos Frida och vi tillbringade hela fredagen med olika loppisar samt båda Ikea varuhusen.. Trötta men vid gott mod när vi gick och lade oss. Nu skall det bli ännu finare här i lägenheten. Stor kram !!